Inhoud Moskou

Inhoud St. Petersburg

 

 


 

   
 - 
   
 









 


Door het jarenlang onderzoek verrichten naar de geschiedenis van de Europese vorstenhuizen is het onvermijdelijk dat je de Russische geschiedenis vergeet.
Vele persoonlijkheden uit dit land hebben hun stempel gedrukt op de rest van Europa.
De Russische cultuur van weleer wordt volop geprezen. En daar ik ook een liefhebber ben van de vroegere cultuur heb ik de gelegenheid aangegrepen om een studieries te maken naar twee van de bealngrijkste steden: Moskou en Sint Petersburg.


Op deze site zijn mijn persoonlijke belevenissen en veel informatieve informatie over deze steden bijeengebracht. In de vorm van vele, eigen gemaakte, foto's en van foto's ter plekke aangeschaft.
Vooral het bezoek aan de Hermitage in Sint Petersburg heeft diepe indruk op mij gemaakt, vandaar ook een logo van de Hermitage in de kop van deze pagina.
In alle beschreven musea, straten, paleizen, concertzalen, enz ben ik zelf geweest. Er is geen informatie gepubliceerd van plaatsen die ik niet persoonlijk zelf heb bezocht.

Ik hoop dat u met net zoveel plezier deze pagina's bekijkt als ik ze gemaakt heb. In de komende tijd zullen er nog meer worden gepubliceerd.
Omdat ik niet in de gelegenheid ben telefonisch contact te onderhouden - ik woon nu in Brazilië - kunt uw verbeteringen via email aan mij doen toekomen.

Rob Gomes
Cabedelo, Paraíba, Brasil, 31 maart 2015


Laatste wijzigingen
31 maart 2015 (versie 2.0)
Een oude site van mij verhuisd van Joomla naar deze plek.
Bijna alles over mijn studiereis naar Rusland.
Met vele foto's en documentatie en achtergrondverhalen.

Update historie

 
Contact informatie
 

Indien u nog vragen heeft of commentaar over de informatie op deze pagina, neem aub contact op met de beheerder.
Ik hoop op enig respons van uw zijde.

 
Andere pagina's van deze auteur
 

Genealogische Databank