In december 2013 is de grens van 130GB dataverkeer gepasseerd; in december 2013 is het aantal bekeken pagina's de 2,5 miljoen gepasseerd; in december 2013 is het aantal hits de 12 miloen gepasseerd; in december 2013 is het aantal bezoeken de 300.000 gepasseerd; op 19 juni 2014 is de 200.000e unieke bezoeker geregistreerd

eXTReMe Tracker
    Nieuwsflits
Laatste wijzigingen:
1 oktober 2015 (versie 4.47)
Toegevoegd:
- Stamboom Gomes 208 personen, en van zeer veel personen data geactualiseerd of toegevoegd
- Stamboom Alkmaar 92 personen
- 13 documenten

 
Portretten galerij

- Alles wat de Nederlandse tak Gomes betreft is welkom; ook van de tak van Curacao; documenten, foto's, artikelen uit kranten ed

 

Rob dec1942-jan1943   rob 20001231
Een verschil van 58 jaar!

Welkom in mijn Genealogische Databank. Hierin zijn opg/m woensdag enomen:   
- Genealogie van de familie Gomes.
- Genealogische fragmenten Alkmaar.
- Gezinsreconstructies Callantsoog < BS
- Europese adel en hun afstamming.
 
Al gedurende een lange reeks van jaren ben ik op zoek naar alle mogelijke informatie, die in verband kan worden gebracht met de familienaam Gomes; zo ook met het verleden van de plaats waar ik zo lange tijd heb gewoond. Door mijn historische belangstelling is mijn interesse in de Europese adel ontstaan.

Zeer vele personen zijn in die tijd de revue gepasseerd en verwerkt. Velen moeten nog worden ingevoerd.

In de afgelopen jaren zijn mijn genealogische sites regelmatig bezocht. Door de, helaas vele, reclame op gratis sites heb ik  (bijna) al mijn data op een eigen domein ondergebracht.
Daarbij heb ik ook dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid een eigen databank aan te maken.

Er zijn thans 215.475 personen ingevoerd.

Het is natuurlijk onvermijdelijk dat er namen voorkomen die gelijk zijn (wat data betreft), waarvan de filiatie met huwelijk en/of kinderen (nog) niet is aan te tonen.

Voor uitgebreide toegang tot de Databank dient u zich te registreren. Beperkte toegang: gebruikersnaam: guest; wachtwoord: guest

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat uw aanvullingen en verbeteringen van harte welkom zijn en met de grootste nauwkeurigheid zullen worden gecontroleerd en daarna worden opgenomen. Door het toesturen van uw informatie gaat u hiermee akkoord. Dit kan per email of met de link in het menu of met de tab 'Info/Neem contact met ons op' (rechtsboven) op elk vervolgscherm of met de tab 'Suggestie' in elk persoonsscherm.

Daar ik als Nederlander in Brazilië woon en een grote belangstelling heb voor historie, wil ik een apart hoofdstuk wijden aan de Nederlanders in Brazilië van 1630-1654. De West Indische Compagnie (WIC) speelt daarin een belangrijke rol.

Rob Gomes
Cabedelo, Paraíba, Brasil, 1 oktober 2015


GenDexNetwork Logo

Ontdek uw genealogie en de geschiedenis van uw familie

Zoek in vele miljoenen begraafrecords door een achternaam in te vullen en te klikken op zoeken:
Achternaam:
  TopSiteGuide.Genealogie-in-Nederland www.robgomes.nl/tng 

 
    Contact   |  Cookies |    |  Disclaimer |  Copyright © 2005-2015 Rob Gomes. All rights reserved.